fejlec

Tax-System Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1092 Budapest, Ráday utca 9. I/1. Tel./fax: (06-1) 215-23-17

Bemutatkozás Munkaerő-kölcsönzés Álláslehetőség Kapcsolat

Munkaválallóknak

A regisztráció adatbázisunkba ingyenes, ez az első mozzanat ahhoz hogy jobban megismerjük Önt. Kérem, hogy e-mailben részünkre az önéletrajzát. Írja meg, hogy milyen jellegű munkát keres, mikor tudna kezdeni, milyen munkakörnyezetben szeretne dolgozni, és melyek a hosszú távú tervei.Amennyiben regisztrál a Tax-System  Kft-nél, az önéletrajzát kizárólag abból a célból fogjuk tárolni, hogy munkát találjunk Önnek. Az adatait tehát bizalmasan kezeljük, és csak akkor tesszük hozzáférhetővé, ha az elengedhetetlen ahhoz, hogy állást találjunk az Ön számára. Az adatküldés önkéntes és bármikor visszavonható.

tovább a regisztrációhoz...

Lépjen kapcsolatba velünk

A Tax-System Kft. melyik személyzeti szolgáltatása megfelelő az Ön számára? Lépjen kapcsolatba közvetlenül kompetens tanácsadójával helyben! A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyéni megoldásokat fejlesztünk ki kérésére.

info@taxsystem.hu

Munkáltatóknak

Minden vállalatnál előfordul olyan  időszakos munkaerőhiány, amely általában váratlanul következik be, és súlyos üzleti problémákat okoz. A váratlan munkaerőhiány különösen kellemetlen, ha a termelési folyamatnem várt időszakában keletkezik.

De jó lehetőség a munkaerő kölcsönzés akkor, amikor cégénél létszámstop miatt nincs lehetőség a munkaerő-felvételre, időszakos munkavállalók alkalmazásával ezt az akadályt is ki lehet kerülni. Ilyen váratlan  helyzetekben forduljon hozzánk, és mi a lehető legjobb megoldást fogjuk ajánlani.

Kérjük, hogy regisztráljon info@taxsystem.hu e-mail címünkön.

 
konzult
 


Bemutatkozás
l Munkaerő-kölcsönzés l Álláslehetőség l Kapcsolat

Copyright / Tax System