Álláslehetőségek

Munkavállalóknak

A regisztráció adatbázisunkba ingyenes, ez az első mozzanat ahhoz, hogy jobban megismerjük Önt. Kérem, hogy e-mailben küldje el nekünk az önéletrajzát. Írja meg, hogy milyen jellegű munkát keres, mikor tudna kezdeni, milyen munkakörnyezetben szeretne dolgozni, és melyek a hosszú távú tervei.

Amennyiben regisztrál a Tax-System  Kft-nél, az önéletrajzát kizárólag abból a célból fogjuk tárolni, hogy munkát találjunk Önnek. Az adatait tehát bizalmasan kezeljük, és csak akkor tesszük hozzáférhetővé, ha az elengedhetetlen ahhoz, hogy állást találjunk az Ön számára. Az adatküldés önkéntes és bármikor visszavonható.

Photo by Studio Republic on Unsplash

Munkáltatóknak

Minden vállalatnál előfordul olyan időszakos munkaerőhiány, amely általában váratlanul következik be, és súlyos üzleti problémákat okoz. A váratlan munkaerőhiány különösen kellemetlen, ha a termelési folyamat nem várt időszakában keletkezik.

De jó megoldás lehet a munkaerő-kölcsönzés akkor is, amikor cégénél létszámstop miatt nincs lehetőség a munkaerő-felvételre, időszakos munkavállalók alkalmazásával ezt az akadályt is ki lehet kerülni. Ilyen váratlan helyzetekben forduljon hozzánk, és mi a lehető legjobb megoldást fogjuk ajánlani az Ön számára.

Kérjük, hogy keressen minket az info@taxsystem.hu címen.